2015-03-18

Aurinkoista ja lopussa utelua!

Hip hei,

Halusinpa päivänä eräänä vienosti tupsutella nysilleni hienoista liukuväriä. Luotto hommalla, hieman veteen kostutetulla meikkisienellä se sujuu kuin tanssaus. Olen pitkästi suunnitellut ostavani Essien Mademoiselle-lakan ja kun Sokos Wiklundilla sitä tarjoiltiin 10,90 euron hintaan niin hienoisesti hampaitani natistellen raotin kukkaroni nyörejä ja nakkasin sen ostoskoriini.

Tulipa muuten mieleeni eräs muutaman vuoden takainen tapahtuma kun kaikki korttiostokset kuitattiin vielä allekirjoituksella ja jouduit ojentamaan korttisi vielä kassatädille!

Olin ostoksilla ja jonossa takanani oli ilmeisen utelias mies sillä hän kiilautui turhankin likelle allekirjoittaessani kuittia. Mielessäni mietin että kirjoitan kuittiin, kun hän sitä niin kyttäsi, että vattuako siinä mulkkaat mutta päädyin kuitenkin kirjoittamaan omat kiehkurani mutta ojentaessani kuitin myyjälle, käännyin miekkosen suuntaan ja kysyin häneltä että saitkos selvää mun käsialastani. Hän perääntyi.

Lakkasin ensin pakolliset aluslakat ja sen jälkeen koko kynnen yhdellä helpolla ja nopsasti kuivuvalla Mademoisellea, joka on minusta paremi lakka sävyltään esimerkiksi ranskisten tekoon kuin Sugar Daddy yksinkertaisesti sen paremman peittävyyden takia. Vuosia kynsilakkailua harrastaneet tietävät miksi pitää saada peittävyyttä näyttämättä kuitenkaan luonnottomalta.



Pikkasen kiireessä näitä töpötellen meni liuku ylemmäs kuin alunperin pikku päässäni, ei pikku päissäni, kuvittelin. Ajattelin kyllä koittaa tätä homma piakkoin uudestaan, sen verran hyväkäytöksinen Mademoiselle oli että jäin heti kaipaamaan.

Kaveriksi daamille teki mieli laittaa jotain pirteää näin toistaiseksi aurinkoisten päivien iloksi ja riemuksi. Silmät ympäri vilistäen kuin hedelmäpelissä konsanaan, katseeni osui KIKOn kolmeviiskasiin (358). Kolmeviiskasi on tuollainen persikkainen sävy joka juuri sillä hetkellä miellytti silmääni ja kuinka tylsää ettei kynsilakalla ole nimeä!



Liuku oli helppo tehdä kun sormet oli suojattu IsaDoran Peel Offilla, tai oikemmin siistiminen oli vaivatonta sen ansiosta. Päälle vielä Essien As Gold As It Gets ja pari deksua niin rai-rai, valmista! Eivät nämä nyt mitkään ihmeelliset, maatamullistavat tuotokset ole ja kuvatkin on mitä on, mutta hakkaa nakuilun töissä!



  • Essie As Gold As It Gets
  • KIKO 358
  • Essie Mademoiselle
Hirmu paljon kiitoksia jos jaksoit lukea! Onko kellään muuten kokemusta näistä Essien 2014 neon-kokoelman lakoista? Pelittääkö? Kuva liisattu internetin syövereistä.


Kiitos ja palaillaan!





21 comments:

  1. Kauniit! Mullakin on tuolla nyt ylimääräinen Mademoiselle, kun tilasin Englannista halpoja Essieitä ihan vaan siveltimien takia ja samalla päätin kokeeksi ottaa Mademoisellen, jota on kovasti kehuttu ranskislakkana. En vain ole sitä vielä ehtinyt testata :)

    Essien neoneista ei ole kokemusta, kun neon on about ainoa kynsilakkatyyppi, joka ei kiinnosta mua yhtään. Tai no okei, ei kiinnosta mattalakatkaan enää. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikä tekstuurit eikä... :D

      Delete
    2. Englannista halpoja Essieitä, mistämistämistä? Mademoisello on hyvä! Nii eikä holoholoholot :)

      Delete
  2. Ihanan söpöt kynnet ja makee liuku! Kiva stalkkeri tossa sun tarinassa, onneks näytit sille mistä kana kusee :).

    Mites ton Isadoran peeloffin poistaminen tapahtuu, lähteekse iholta helposti liuskana/liuskoina? Mä oon vähä kyrsiintyny mun messnomoreen kun sen poistaminen ei suju kovin nopeesti.

    Essien 2014 neonlakoista ei mulla oo valitettavasti mitään kokemusta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No mulle aina kaikkee sattuu ja tapahtuu :) IsaDoran piiloffi toimii tosi hyvin, lähtee 99% yhtenä riekaleena pois joten uskallan suositella.

      Delete
  3. Oikein sievää jälkeä :)

    ReplyDelete
  4. Kauniit :) Juu typerää ettei moissa KIKOn lakoissa lue pullossa nimeä, kun niillä kuiten on nimet. Toi 358 on Peach Rose. Noille löytyy nimet KIKOn omilta sivuilta. Mullakaan ei ole kokemusta noista Essien neon lakoista, vaikka mun mielestä noi ei kyllä ole edes aidosti neoneja :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mustakaan ne ei oo neoneja ni siks pikkasen tykästyin noihin kirkkaisiin färeihin! Piru vieköön, se on KIKOn alettava laittamaan nimekset pottuihin!

      Delete
  5. Ihanaa, että joku muukin tykkää enemmän Mademoisellesta kuin Sugar Daddystä :). Nää sun kynnet on kyllä nyt just ne persikkaiset söpikset mitkä ei muhun uppoa. Mutta liukkari on mahtava tällain ransislakalla toteutettuna ja pelastaa aikas paljon kokonaisuutta. Ja noi kultaiset härpäkkeet iski heti silmään ja joudun ehkä katsomaan tätä Essietä uudestaan vähän sillä silmällä. Pullossahan tuo ei näytä miltään mutta hitsi, että on nätti kynnellä. Voitko seuraavalla kerralla vetäistä vaikka jotkut mustat pääkallot tai anarkiasymbolit tällaiseen lakkaukseen niin menee jakeluun mullakin :). Ihana oot <3. Mä oon ihan paras valittamaan söpöstelystä, kun just tein kuvat prinsessa ruusunen -kynsistä ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veit kuule jalat suustani, mulla oli ekana toi anarkialaatta kourassa näihin mut aattelin et mnjääh, taas punkkia, söpistellään mut ny kun sanoit ni ois kyl pitäny ja jos toi kultsi Essie tulee vastaan ni ota ihmeessä, kaunis värikkäitten lakkojen päällä! Pimpelipom! <3

      Delete
  6. Oih, ihanat hemppiskynnet ^.^
    Eipä ole täälläkään kokemusta nuista Essien neoneista, ei ne kyllä miusta ihan "täysin" neoneita ole.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänks! Siks just tykkäisin kun ei ois täysin neon hommia!

      Delete
  7. Tämmöiset hemppishömppikset on välillä ihanaa vastapainoa, etenkin kevätaikaan :) Tykkään siis hirmuisesti näistä, kun juuri nyt olen kauhealla pastelliprinsessapäällä, niin uppoaa kyllä kaikki vähänkin suloiseen viittaava :D

    ReplyDelete
  8. Söpöt nää! T: tyyppi, joka ei oo viikkoon lukenu blogeja ja nyt toista päivää lukee niitä... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, tosi söpöt. lol. Hei mut kiva että oot nyt takasin, ei tää niin vakavaa ole! <3

      Delete
    2. Kolmas päivä jo menossa. Pitäisköhän mun vähentää lukemieni blogien määrää? :D

      Delete
    3. Eikä kun ei niitä aina tarte ihan kaikkia juttuja lukea jos ei jaksa, vähäks oot hassu :D

      Delete
  9. Jos neonia halajat niin käänny suosiolla vaikkapa Color Clubin Poptastic 2014 -kokoelman puoleen. Ne peittää ilman että tarvii lakata alle kolmea kerrosta valkoista lakkaa ja sitten päälle seittemää saatanallista kerrosta raidoittuvaa neonlakkaa. Noista kyseisistä Essieistä ei ole kokemusta, mutta muista essien neoneista kyllä enkä voi niitä suositella.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okei, mä kiitän tästä kommentista ja alan tutkia noita toisia, tänks babe!

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!