2015-03-27

Avec moi #ablecs15 Pastels

Heissun,

Juu siis hei nyt vaan ihan kamalan paljon täältä tuulen ja kiireen keskeltä. Blogit on lukematta ja melkein meinas jäädä omakin kirjoittamatta mutta sain sentään hätäsesti jotain rutistettua.

Posteljooni kantoi uusia A-England kaunokaisia kotiini niin päätin heti roiskasta leimojen muodossa yhtä kaunokaista teemakynsilleni. Kaunottaren nimi on Fonteyn joka on siis A-Enlandin Ballerina kokoelmasta. 

En edes tikuttaanut saatika koittanut muuten lakkaa vaan luotin Tintin sanaan että leimaa mahtavasti ja ryhdyin tuumasta toimeen. Tintilla on ihan huippu kynsiblogi ja leimaa mahtavasti ja on kaikin puolin muutenkin paljon minua fiksumpi joten kannattaa seurata hänen tuotoksiaan!



Ensin tein helpon ja hyvin pikasien liukuvärin joka on niin vaalea ja pastellisävyinen että hyvä kun värit erottuu juuri ja juuri toisistaan. Alle lakkasin kerroksen L'orealin Color Riche sarjasta olevalla vaalen lilalla Nouvelle Vaguella ja päälle veteen kostutetulla meikkisienellä samaista lilaa, seuraaava skraidu Essien Mint Candy Applella ja vielä SinfulColorsin hento vaaleanpunainen Easy Going kärkeen ja leimat BornPrettyStorensta saadulta laatasta BP-21 A-England lakalla jotka molemmat toimivat täysin moitteetta ja täydellisesti. Koodilla STANK31 saat 10% alennuksen BornPrettyStoresta.



Ainot haittatekijä oli oma kiireeni eli kyseessä oli todellakin maailman nopein roiskaisu. Kunpa leimat siirtyisivät ilman kiirettäkin aina noin kivuttomasti kynsille. Mahtoiko tässäkin tulla käytettyä sitä pamautustekniikkaa...



Kuvatkin tuli räpättyä melko haipakkaa mutta silti jostain ihmeellisestä syystä viihdyin näillä lakkauksilla vaikka ne melkoisen vaaleat ovatkin omaan makuuni.




  • L'OREAL Colro Riche Nouvelle Vague
  • Essie Mint Candy Apple
  • A-England Fonteyn
  • BornPrettyStore BP-21
  • SinfulColor Easy Going
Waka-Waka! 



16 comments:

  1. Sun pitäis ehdottomasti tehdä videotuto pamautustekniikasta :D. Toi leimauskuviohan on muuten sama mikä on Bluesean siirtiksissä. Pitäis hankkia tuo laatta, koska ne siirtikset oli vähän hankalampia kuin leimaaminen (en ehkä uskonut koskaan sanovani näin). Toisaalta mä en haluaisi näitä pieniä pyöreitä laattoja enää, kun ei näistä saa edes pidettyä kiinni. Voisko ne tehdä sellaisia koko keittiön pöydän kokoisia laattoja niin voisi aina vain etsiä pöydältä sopivan kohdan :)? Nää on kyllä hei aika hemppikset mutta ehkä se on tuo leimakuvio kun antaa näihin särmää. Tykkään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei näitä oikeesti tarvinnu pamautella, tein vaan niin hätäsesti että saatoin näyttää joltain vanhan aikaiselta postin leiman hakkaajalta kun linttasin menemään :D 'no mikä jottei vois olla hyvää tuotekehitystä tuokin että ois koko pöytä leimalaattaa! Pam!

      Delete
  2. Mä ihmettelin tässä tänään, että mitäs kummaa kun yhtäkkiä blogiini oli tullut lisää lukijoita ja trafiikkia näytti tulevan täältäpäin. Ja nythän syy selvisi, täällähän on puhuttu hyvää selän takana :). Kiitos siis nailOxtail! Mä pompin täällä kuin arojänis konsanaan (alakerran naapuri tykkää varmaan) kun oon niin iloinen :). Tosin on kuitenkin nyt todettava, että tota fiksuusasiaa en lähde allekirjoittamaan. Sun blogikirjoitukset kertoo nimittäin niin terävästä ajatuksenkulusta että sillä leikkais timanttiakin!

    Ja kynnethän ovat tälläkin kertaa aivan upeat, kuten jo taisin Instaan aamulla kirjoittaakin. Leimausjälki on parasta a-luokkaa! Kyllä pamautustekniikka rulettaa :).

    Ja siis oikeesti, vielä kerran kiitos! Tästä päivästä tuli tällane "leijun maanpinnan yläpuolella" päivä sun hehkutuksen takia :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eipä mitään, hyvää on kiva kehua ja sun blogisi saa ansaitsemaansa huomiota :) Älyn hyvä lakkaa tää oli ainakin leimaukseen! Mun järki voi kulkea lujaa muttei siinä mitään järkeä ole, kunhan pulisen :)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. No ohan ne söpöt kuule! Voisit tulla mulleki opettaa tota leimausta...

    ReplyDelete
  5. On tosiaan ponikynnet! Oon näistä innoissani kuin pikkutyttö konsanaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ponit on jääneet multa vallan joskus väliin mutta totta kun nyt sanotte että ponikynnethän nää on!

      Delete
  6. Oih miten ihanaiset <3 Oikein kunnon hennot pastelliherkut, tykkään kovasti! <3 Ja hei, älä sitä kiirettä stressaa, sitä sattuu itse kullekin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu koko viikko on ollut matalalentoa ja ens viikko samoin, mut mitäs noista. Kiva kun tykkäsit :)

      Delete
  7. Voi jehna kun osaisi itsekkin tehdä näin upeat "maailman nopeimmat roiskaisu" -kynnet!
    Miulla menee pelkän liukuvärjäyksen teossa pieni ikuisuus :D
    Mutta siis vallan upeat kynnet, tykkään! ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo nää oli sellaset nopsat ja hyvinkin haipakkaa tehdyt avec-pastillit! Kiittikiitti Nanne!

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!