2015-03-20

I thought I'd never... wear unicorn's poop on my nails #ablecs15

Tervehdys,

Kaikki hienot lauseet, fraasit ja etenkin hyvä maku on haudattu sillä yksisarvinen tuli ja kakki kynsilleni, uiks! Pahoittelut mielikuvasta, huonosta maustani kirjoitetun sanan suhteen ja siitä että tuon lausahduksen jälkeen nämä kynnet eivät näytä enää samalta.



Mi Nails:ltä omilla pikku rahoillani hankkimani Dance Legend Wow Prism-kokoelmasta oleva Gothic Veil sai tällä erää tämän kunnian. Oikeasti lakka on aivan ihana varsinkin mustien lakkojen ystäville! Kuten muutkin omistamani Wow Prism-lakat niin tämäkin kuivui ja levittyi kiltisti sekä näyttää upelta kahdella helpolla kerroksella ainakin näin lyhykäisiin kynsiin.



Koristukseksi näin ollen valikoitui Vinyl It Up-kaupan yksisarviset jotka on niiin ihanuudet. Oikean käden nimettömään kun vinyyliä tuumin niin ajattelin kokeilla, täysin tietämättäni lopputuloksesta, laittaa yksisarvinen siihen nurinpäin, tarrapuoli ylöspäin niin että sain sen peilikuvaksi koska kaikki sarvipäät ovat arkilla samoin päin. Pienehkön hellän taivuttelun ja kahden päällilakka kerroksen avulla keuliva taruhahmo oli kesytetty. Vielä pikku pierut Ginan mattavalkoisella Storm glitterillä poikki muiden kynsien (toki meikkisienen avulla) ja eikun ulos tuulettumaan auringonpaisteeseen.


Oli hirmu vaikeaa keksiä koristeluita tälle mustalle kaunottarelle kunnes sarvimonsteri hyökkäsi ja loppu onkin historiaa.



  • Gina Tricot Snow
  • Dance Legend Wow Prism-collction Gothic Veil
  • Vinyl It Up nail vinyls
  • Unicorns poop

Ihanaa viikonloppua, pysykää lämpiminä ja kertokaa joko omistatte Gothic Veil-lakan!






19 comments:

  1. Hahhaa, ihana tuo viimeinen kuva :D Ja kynnet nyt ovat muutenkin aivan mahtavat, tykkään hirmuisesti lopputuloksesta sekä ideasta! :) <3

    ReplyDelete
  2. Eikäää! Taas yksi uusi himotuslakka! Ja aivan hulvattoman hauska idea näissä :D Kiitoa vain pienistä aamuhörähdyksistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kyllä ihana lakka, suosittelen lämpimästi :)

      Delete
  3. Mäkin harkitsin tän ostamista, mutta Party Time vei silloin tilaushetkellä voiton. Mutta onhan tuo kyllä ihan superkaunis yksilö! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Party Time on myös ihana mut niin on tämäkin :)

      Delete
  4. Oohhh tuo lakka on aivan mielettömän upean kaunis. <3 Mun on saatava se!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näytti olevan Mi Nailsillä vielä varastossa tätä joten go for it, ennen ku loppuu :)

      Delete
  5. Mustat holot on kauniita, ja tämä Gothic Veil ei tee tässä kyllä lainkaan poikkeusta. En omista kyseistä lakkaa, vaikka näiden kuvien perusteella kyllä varmaan pitäis.

    Olen ehkä jäänyt jälkeen henkisessä kehityksessä, mutta kakkiva yksisarvinen kynsillä sai mut hihittelemään kahdesta syystä, a) ilosta, koska kynnet on niin hienot ja b) huvituksesta, koska yksisarvinen kakkimassa kynnellä on niin hauska juttu :).

    Siis näin kaikki edellä yhteen koottuna: hemmetin makeet kynnet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee jee, aina ei vaan tulee sellasta fiksua juttua, tai siis yleensä ei tule... Kiitos Tintti :)

      Delete
  6. Vau mikä lakka ja upeet kynnet! Yksisarvisen kakkaa :')

    ReplyDelete
  7. Mä olen himoinnut tätä DaLea mutta jättänyt ostamatta, koska Zoyan Storm on kuvien mukaan niin kovin samanlainen. Mutta on se vaan kehvele hieno! Ja nuo sarvekkaat on täydelliset kumppanit lakalle :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sarvekkaista tykkään kovasti ja lakasta myös :) Zoyaa en omista kun mulla on tämä :)

      Delete
  8. Oi, pitää varmaan jossain vaiheessa sortua noihin DaLen lakkoihin. Mustat lakat ovat heikkouteni, varsinkin jos niissä on vielä holoakin. Ja tosi hieno yksisarvinen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo tää on kyllä ihan ihana lakka, kandee hommata kun niitä vielä saa!

      Delete
  9. VAAAUUUUU aivan ihanat kynnet! Nyt vähän harmittaa että tilasin omat yksisarviseni pinkkeinä, valkoiset olis ollu ehkä aavistuksen helpommat yhdistellä erilaisiin lakkoihin :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noo ei ne ehkä ihan noin hieanot oo mutta lakka on kyl ihana ja noi sarvipäät :)

      Delete
  10. Mää oon niin monta kertaa käyny tätä lakkausta ihastelemassa, että pakko jättää jo merkintä... :D Nää on vaan niin upeat, että oon edelleen sanaton. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiiä häntä ovatko niin ihmeelliset mutta kiitos kuitenkin :)

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!