2015-03-25

My most used polish #ablecs15

Törtselistöherö,

Tässä sitä saapastellaan mustilla kiiltävillä Nokian kumisaappailla eli montsareilla. Nuorena noin sata vuotta sitten, piti niiden varret olla käännettyinä ja varsiin kirjoitettuna kaikki maailman suosikkibändit ja kavereitten nimmarit yms.



Kynsilläni on tämän päivän mustat montsarit eli minun lakkakokoelmani eniten käytetty kynsilakka evö. Saanko esitellä China Glaze Liquid Leather. Kyllä, mustat kynsilakat ovat heikkouteni ja sorrun aina melkein joka ikiseen. Musta ylipäätänsä on myös ollut teinivuosista asti lempivärini ja isän kysyttä tyttäriltään minkä väriset päiväpeitteet haluttiin oli minun valintani luonnollisesti musta ja systeri halusi vaaleansinisen. Bleeh, miksei edes kirkkaan sinistä?



 Vanhemmiten olen hieman yrittänyt päästä tuosta väristä kirkkaimmille vesille, siinä välillä onnistuen ja välillä taas en. En sentään asu lepakkoluolassa. Buhuu...

Koristelut pidin simppelina, nimettömässä negative space tehty Vinyl It Up-kynsivinyyleillä ja rajattuna hopean värisellä kynsiteipillä taimitäsenyton ja keskarissa decal josta en toden totta tiedä miten päin sen pitäisi olla, aivan sama, jonkun mielestä se on kuitenkin oikeinpäin! Riippu mitä koulukuntaa koristeluiden suunnasta on...



Joku kumma taika mustassa kynsilakassa on. Mietin että mikä se tunne on kun siveltimellä vetää mustat, kiiltävät vedot ja kaunis peittävä pinta istuu kynsillesi kuin nahkahansikas. No se! Ensin mietin että juuri paketista otetut iskemättömät mustat sukat. No sekin voisi olla. En vaan tiedä, some like it  hot & some like it not. 

Näihin kuviin, tähän tunnelmaan. Bye! 



18 comments:

  1. Kynnet on ihanat! Liquid Leather on kyllä mainiosti käyttäytyvä yksilö. Mulla taitaa löytyä neljä eri mustaa tällä hetkellä, yhden annoin jo pois kun en ehdi kaikkia niitä käyttää... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) On se kyllä todella hyvä lakka, mulla löytyy myös ainakin pari muuta mustaa mutta ei ne ole tämän veroisia mikään. Essien Liqourice on testaamatta.

      Delete
  2. Kääks! Toi on niin totta. Mikään ei vedä vertoja sille tunteelle, kun sutii mustaa lakkaa kynsille. Se vaan tuntuu hyvältä ja oikealta :). Toinen on ehkä ihan verenpunainen punainen. Siis sellainen melkein musta oxblood värinen. Mielettömän hyvin sopii tuo negative space näihin kynsiin ja hopeinen teippi ja siirtikset on piste vaikka kuinka monen iin päälle :). Tykkään ihan kympillä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joku taika siinä on, taitaa olla black magic :P Tumma punainen on kyllä muuten myös ihana ja samoin sähäkkä sininen jota sulla oli tänään ja pakko päästä myös sutimaan kohta itekkin sitä kynsille! Kivakiva että maistui sullekkin :)

      Delete
  3. Ihanan intensiiviset, tykkään ♡♡

    ReplyDelete
  4. Tykkään! Mustalla tehdyt kynnet iskee vaan muhun täysin. ;)

    ReplyDelete
  5. Voi vitsit miten UPEAT lakkaukset! ♡

    ReplyDelete
  6. Tyylikäs lakkaus ja kaikki elementit sopii elegantisti yhteen! Silkkaa upeutta :).

    Mun kanssa toi Liquid Leather ei ole suostunut tekemään yhteistyötä, se jotenkin kuivuu mun kynsillä ihan kauhean hitaasti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee! Kiitti Tintti kehuista :) Elä hemmetti! Enpä ole kuullu että näitä on huonosti käyttäytyviäkin yksilöitä!

      Delete
  7. Onpas tosi hienot kynnet! ^__^

    ReplyDelete
  8. Hienot kynnet! :)
    Kyllähän se niin on, että mustan kynsilakan siveleminen kynsille tuntuu siltä kuin kotiin pääsis!
    Mä "jouduin" just tilaamaan punaisen mekon kun kesällä on ainakin yhdet häät tiedossa eikä oo vissiin kohteliasta mennä sellaisiin pippaloihin kokomustissa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siinäpä osuva kuvaus! Musta on vaan kiva pirtsakka väri!

      Delete
  9. Haa, luin että Essien Licorice on kokeilematta? Se on meinaan parempi kuin Liquid Leather! Suomisudilla ainakin :) tosi hienot kynnet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Häh?!! Meen kip-kop heti Sokoksen tarjouslaareille jos vielä ois sitä! Kiitti! :)

      Delete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!