2015-03-06

Turquoise tortoise #ablecs15

Tere,

Sanokaan arvon leidit, milloin se aurinko paistaa? Herra Säämies lupasi eilen paistetta ja kymmenen astetta lämpöä, turhaanko minä tein nämä tropiikkiin sopivat turkoosit haastekynnet jotka tuovat elävästi mieleeni kilpikonnan?

Juoksentelin hikipäissäni ihan ilman tropiikkiakin tänään pitkin kaupunkia pikku shoppailuinto päällä. Niin ja turhan tuhti toppatakki myös. Kengät on mulle vaikea laji koska olen köyhä ja kranttu. Haluan ostaa kunnon kengät enkä mitään muutaman kympin ritsoja.

Totuus on toinen tällä kertaa. Käytyäni kuuden kenkäkaupan valikoiman läpi, tulin siihen tulokseen että on lähdettävä joko ulkomaille tai vähintään Helsinkiin ostamaan NE kunnon kengät jossa yhdistyisi vinha ulkonäkö sekä fantastinen käyttömukavuus. Sanomattakaan että kuudesta kenkäkaupasta kahdessa kysyttiin haluaisinko apua ja siinä yhdessä josta ostin kenkäni, sain todellista palvelua. Pointsit Skopunktenille!

Stokkalla alkoi hiki virtaamaan toppatakin lisäksi seuratessani myyjien hengailua kassalla eikä ketään ollut kiinnostunut halukkuudestani ostaa. En piru vieköön istuskele kenkäosastolla varttia tuijottaen melkein kahden sadan euron monoja huvinpäiten, en. Päätin kantaa vähät rahani jonnekkin muualle, heidän palveluksiaan käytin lähinnä helpottaakseni jomottavaa rakkoani, sorry.

Ja mitenkä tämä liittyy kynsiin? No ei yhtään mitenkään! Halusinpa taas vaan avautua.


Kaivelin kätköistäni tämän Seppälän valikoimiin aikoinaan kuuluneen Heavenly Sorbet-lakan. Turkoosilla pohjalla liilaa, pinkkiä, keltaista ja ainakin oranssia mattaglitteriä. Kädestä ei puutu kuin Pina Colada, edestä turkoosi meri ja taivaalta hehkuva aurinko.


Leimasin vielä BM-313 laatasta Rican valkoisella leimat, päälle Essien mattalakka ja se on maali!




Yllättävän hyvä peittävyys tällä Seppälän lakalla, kaksi kerrosta riitti mainiosti. Hieman päänvaivaa meinasivat aiheuttaa nuo glitteripommit kun ne hienoisesti tekivät uraa lakkaan. Selvisinpä kuitenkin.




  • Trind Nail Repair
  • Gina Tricot Base coat (ihmeen hyvä muuten!)
  • Heavenly sorbet Seppälästä I love this color nail polish
  • Rica Whiteout
  • Essie Matte about you


Miellyttävää viikonloppua!



22 comments:

  1. Yllättävän ihana Seppälän lakka. Tosi raikkaat ja ihanat kynnet kokonaisuudessaan :)

    ReplyDelete
  2. Taas me tehtiin se! Mä olin just kaivellut näitä sorbetteja pöydälle,että nyt olis pakko saada. Ja sä menit ja pajautit ne jo eetteriin :). Mä rakastin näitä viime vuonna niin paljon, että ostin kaikki ja tilasin vielä ebaystä lisää YesLoven merkkisiä. Taitaa olla pakko lakata jokainen kynsi eri värillä :). Nää on niin herkulliset ja nuo leimaukset sopii täydellisesti lakkaan. En varmaan olis edes itse tajunnut tuikata tähän mattalakkaa päälle, joten kiitos vinkistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee, tätä tää meijän lakkailu on, samat potut pöydällä :) Mulla on näitä vaan? kolme! eli heittele ilmoille vaan, uskon että saat kyllä niistä enemmän irti ja kateltavaa kuin mä.

      Delete
  3. Aivan ihanat kynnet! Tulee niin mieleen jonkin trooppisen saaren rantavesi, ai että!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kitos, niin mullekki alko tulla sellanen rantafiilis :)

      Delete
  4. Ihanan pirteät kynnet! :) <3

    ReplyDelete
  5. Onpas suloinen lakka ja vielä hienot leimat päälle! Nämä piristävät taatusti vaikka taivaalta satais niskaan räntää. Onneksi olkoon kenkien löytämisestä :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelpas joo räntäsateessa ihastella :) T: Tyytyväinen kenkäshoppari :)

      Delete
  6. Käyhän kurkkaamassa: http://kuukynnet.blogspot.fi/2015/03/liebster-award.html :)

    ReplyDelete
  7. On kyllä todellakin maali! HALUAN KESÄN

    ReplyDelete
  8. Onhan vaan kauniit lakkaukset, ihailin näitä jo instassa aikaisemmin ♡

    ReplyDelete
  9. Ah, ehdottomasti kesäistä ja suorastaan trooppista <3

    ReplyDelete
  10. Wau! Todella nätit! :)
    Aurinkoa kyllä kaipailen tännekin, ketuttaa kulkea tuolla syysmyrskyssä.. :D

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!