2015-04-03

Elämää harmaudessa

Hello,

Tiedättekö mikä minua ärsyttää melko usein? No se kun pitää putsata vanhat lakkaukset pois. Miten se tuntuu välillä niin työläältä puuhalta? Tai aloittaminen tuntuu hankalalta, tosin sama asia toteutuu monessa muussakin hommassa, kuten siivoamisessa jonka kyllä useimmiten skippaan ja siirryn poistamaan lakat vain saadakseni uutta tilalle.

Mulla on hirmuisesti uusia lakkoja joita on tullut pitkin maailmaa ja joita olisi hinku testailla ja tietenkin joka ikisellä lakkamerkillä on kevät ja kohta jo kesäkokoelmaa jotka himottaa kun vielä vanhatkin on kokeilematta.



Tällä erää päädyin koittamaan Venäläistä El Corazon lakkamerkkiä joita tilasin pari pottua ihan mielenkiinnosta. Ensimmäisenä kynsille pääsi kaunis pinkin sävyihin lukeutuva mattapintaiseksi hieman totuttua kauemmin kuivuva Matte Efect-sarjan nro 165. Lakka oli helppo levittää ja tosiaan hieman totutustani kauemmin kuivuva lakka peitti hyvin jo ensimmäisellä kerroksella ja riittäisi hartaasti levitettynä varmasti lyhyille kynsille, itse varmistin vielä toisella ohuella.



Testiin pääsi myös ensimmäistä kertaa HK-Girl pikakuivattava topperi. Ei moittimista ainakaan ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Olen tottunut käyttämään Rica Glossy & Glam topperia joka on todella ollut tykätty eikä siinäkään ole ollut moitteen sijaa, pullon pohja vaan alkaa vääjäämättä tulla lähemmäksi ja halusin testata jotain uutta.



Keskarissa Ginan White ja leima Rican mustalla MoYouLondon Fashionista -05 laatalta jonka sain vaihtokaupalla vaihtamalla sen toiseen kyseisen puulaakin laattaan jossa oli niin suuret kuviot että yhdellä leimalla olisi leimannnut minulta kolme kynttä!



Nimettömässä myös uutukainen F.U.N Lacquerin Pay Day holoversio joka ei tosin holota tällä hetkellä pätkääkään koska ilma näyttää siltä kuin eläisimme lonkerolasissa, harmaalta ja sumuiselta. Upea lakka muuten laadultaan sekä peittävyydeltään, suosittelen.

Veikkaanpa ettei tältä suunnalta tulla näkemään ainakaan mitään söpöily pääsiäiskynsiä, jos nyt edes lainkaan innostun pääsiäistämään, ehkä puraisen paria suklaista pääsiäispupua korvasta!

Hyvää pääsiäistä eniveis!


Hello there,

Today I'm trying new polishes that I haven't used before. The brand El Corazon is a Russian brand and the price is very affordable and the quality of polish was surprisingly good, the drying time of the polish was a bit longer that I have been used to. 

My ring finger has two coats of F.U.N Lacquers Pay Day holo version on it. The day is too gray and cloudy for the holo effect to show up, the polish it self is a gorgeous glitter bomb and the surface dries even very fast! 

The stamp on middle finger is from MoYouLondon's Fashionista -05 plate and stamped with Rica's Blackout. 

Easter is coming but I think I wont be showing any cute easter nails, maybe will just bite some chocolate bunny's ear! 

Bye for now and have a good one!




12 comments:

  1. Voi miten upeat! Parasta on ihana fuksian lakka ja mahtihopea joka kimmeltää yhdessä pinkin kanssa. Nätit <3

    ReplyDelete
  2. Ihanat lakkaukset! Mulla on usein sama, poistaminen tuntuu tosi työläältä joskus. Usein jätän tietyn lakan pois kynsiltä vaikka se nätti olisikin, mutta se on työläs poistaa... :D Hyvää pääsiäistä sinnekin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänks! :) On se poistaminen jotenkin vaan niin nahkeeta välillä!

      Delete
  3. Upeat kynnet <3 Teen aina samalla jotain muuta kuin poistan lakkoja, se menee vähän siinä sivussa. Katon telkkaria tms:)
    El Corazon on mulle merkkinä vieras, tai siis olen toki nähnyt ja kuullut mutta en omista vielä ainuttakaan. Eilen kuitenkin lähti vähän sokka irti Hypnotic Polishilla kun tilasin Glam Polishin lakkoja ja hoksasin, että siellä myydään EC:n Aquarelleja maltilliseen hintaan. Niitäkin tuli sitten napsittua kuusi kappaletta ostoskoriin. Olo on kuin jouluna, en ole pitkään aikaan odottanut isompaa kynsilakkapakettia:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Mä nappasin myös pari niiden Aquarellia, lähinnä sellaset värit mitä mulla ei DaLe:lta ollut vielä :) Kiva että nyt säkin saat väritellä! Tulee varmaan upeita luomuksia!

      Delete
  4. Mä luulin että toi El Corazon olis joku eteläamerikkalainen merkki mutta katoppas vaan se onkin hämäävästi venäläinen. Tuo lakka on melkoisen herkullinen pinkki ja Payday sopii kivasti pinkin kanssa. Leimauskin on onnistunut vimpan päälle!

    Ja mitä lakkausten poistamiseen tulee, niin se on todella tylsää hommaa. Pakollinen tyhmä hommeli joka on pakko tehdä jos haluaa päästä varsinaiseen mukavaan asiaan eli uuden lakkauksen tekemiseen.

    Mutta lakkauksen poiston tylsyydestä ja harmaasta säästä huolimatta, oikein mukavaa pääsiäistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miksei kukaan keksi jotain härpäkettä johon ympätään käsi sekunninksi ja hupsista saatana, lakat on pois! Kiitos pääsiäisistä, huomenna onneks pääsee töihin :)

      Delete
  5. Mäkin kävin Hypnoticilla tyhjentämässä niiden varastoja joskus kuukausi sitten. Nuo El Corazonit on hauskoja pulloja ja olisi tosiaan kiva tietää mikä yhteys tai yhteydettömyys on tämän merkin ja Dalen välillä. El Corazonilla on nimittäin melko tutun näköiset kokoelmat ja molemmat merkit ovat venäläisiä. Tekisi mieli tilata noita enemmänkin testiin. Mä oon niin kade sulle tosta leimasta. Ei mahtuisi mun kynnelle sitten millään. Viilahan siihen tietty auttaisi :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä laitoin saman merkille että näyttää olevan ihan samanmoisia lakkoja kuin Daltsulla. Mä oon kade kun tälläät sen ruusuleiman joskus kynsilles ku tykkäsin niiin siitä mutta ei mitään toivoa mun nakeille. :)

      Delete
  6. Oijoi, ihanan pirtsakat kynnet synkän harmauden keskelle! <3 Huippua pääsiäistä sullekin! :)

    ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!