2015-02-27

Hedelmällisen abstraktia viuhkasutilointia #ablecs15 nail art challenge

Zambo!

Näyttäisi siltä että kaikki tämän viikon kaksi haastekynsiteemaa löytyy tällä erää yksiltä kynsiltä alkuviikon epäröinnistä huolimatta. Koska aivoni ovat syystä tai toisesta lyöneet tyhjää näitten teemojen osalta, päätin tehdä kuten yleensäkin aina teen, eli suunnittelematta. Pidin pari ohjenuoraa mielessäni: Ei esittäviä kuvioita ja pirtsakan hedelmälliset värit. Siinä se, fruitylicius ja abstract teemat tehty!

Lakkasin ensin nimettömää lukuunottamatta kynnet Ginan valkoisella ja sen jälkeen otin viuhkasiveltimen ja aloin sutia oranssia Kikoa sekä keltaista Trindin lakkaa kynsilleni vuorotellen. Nimettömän lakkasin Isa Doran Coral Crushilla.

Hopsan kun ei tullut otettua kuvia eri vaiheista niin joku olisi voinut huutaa kohdan missä olisi voinut jo pysähtyä. Oikeasti minun mielestäni nämä kynnet vaati juuri tämän verran sotkua ollakseen kumpaakin. Eli tällä erää överi oli parempi.


Sutimisen jälkeen laitoin Konadin laatalta m98 tuollaiset minun mielestäni abstraktit kuviot (vasen yläkulma) Mundo de Unas oranssin punaisella (nimettömällä ja numerottomalla) leimauslakalla, jonka jälkeen aikani kynsia tutkittuani tulin siihen tulokseen etteivät ne vielä olleet valmiit. Seuraavaksi samalla kuviolla mutta valkoisella leimat, yhä tarvittiin jotain lisää.Tiirailin tovin kynsiäni epäilevän näköisenä kun silmiini osui karmaisevan vihreä Kleancolorin Metallic Green-lakka. Sama laatta, sama leima, eri väri. Termi double stamping onkin tuttu mutta tässä mentiin jo kolmannelle tasolle. Päätin jättää kynnet näin, päällyslakka päälle ja homma kotona! Kyllä nyt on voittaja olo mielikuvituksettomalla laiskurilla kun löi kaksi kärpästä yhdellä lämäsyllä.

 • Konad White
 • KIKO 235
 • Mundo de Unas 
 • Trind Mellow Yellow
 • IsaDora Sugar Crush 124 Coral Crush
 • Kelancolor
 •  Metallic Green
Kerrankin hauska ja helppo tekniikka, aion varmasti tehdä uusiksi, eri värein tosin! 


Hi there,

Wanted to share you my fruitylicious and abstract nails. I'm taking a part of the Finnish(able) nail art challenge and this weeks challenge nails were abstract and the other was fruity. Since my beginning of the week was very weak when it comes to the challenge, I was kind of forced to combine them. 

I painted my nails, except the ring finger, white and then took the fan brush and started to add orange and yellow. After brushing I stamped from Konad 98 plate kind of abstract image with Mundo de Unas Orange-red stamping polish witch has no name or number on it. After I took a several look towards my nails I decided more, much more. I just took the same image and white stamping polish from Konad and stamped again, then the horrible Kleancolor Green and stamped the same image with it. 


The fan brush technique is very simple and easy to do. I will most certainly do it again with different colors! 
18 comments:

 1. Onpa kivat! Menisi pääsiäiskynsistäkni hyvin, on niin keväiset ja pirteät värit:)

  ReplyDelete
 2. Mielettömän hienot! :)
  Munkin oli tarkoitus yhdistää nämä haasteet, mutta päädyin vaan tekemään abstraktia ja jätin hedelmäkynnet kokonaan tekemättä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ei kait niitä kaikki tarvikkaan tehä? Ei :)

   Delete
 3. Nämä kyllä toimii tosi hyvin! Ihanan pirteät! :3

  ReplyDelete
 4. Onpa huipun pirtsakat ja hauskat lakkaukset! Hyvin handlattu! Mulla on vielä abstrakti toteuttamatta, kun tuntuu ettei inspistä löydy eikä viiti ihan apinoimallakaan mennä. Vaikka näitä kyllä vois vähä apinoinakin:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotain oli keksittävä! Näillä sitte mennään :)

   Delete
 5. Hee, nää on ihan mielettömän mahtavat! Wow wow!

  ReplyDelete
 6. Ai että näistä tulee jotenkin 70-luku mieleen. Eli nämä menisi myös nostalgiahaasteeseen (jos sellainen olisi olemassa)! Jos jossain olisi kaikki Isadoran sokrut myynnissä niin nappaisin koko kasan. Tämäkin on niin namupala. Hienosti olet onnistunut sotkemaan kamalan määrän tavaraa kynsille ilman, että homma näyttää oksennukselta. Pisteet kotiin :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. No onhan nää nyt aika yrjöt :D Isan sokrut on kyllä namuja!

   Delete
 7. Jos oisin lukenut pelkän tekstin ilman kuvia, oisin varmaan aatellut että jeesus mikä hot mess toi lopputulos on varmaan ollut :D Tosiasiassa lopputulos on ihan todella harkitun näkönen eikä musta ollenkaan sekava tai yrjö, vaan tosi mielenkiintonen ku joka vilkaisulla löytyy jotain lisää! :D Ihan sairaan hienot ja värit on ihan täydelliset :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hieno analyysi Emma! :) Onneksi nää on jo menneen talven lumia. Kevään tulo kutkuttaa ja sias tulla mun puolesta jo! Kiitokset vaan kivoista sanoista :)

   Delete
 8. Hauskat! Just sopivan överit :)

  ReplyDelete

Jätäthän terveisesi! You can comment in English too!